Jak napsat zprávu člověku, který si vás zablokoval na Facebooku

Zablokoval si vás někdo v aplikaci Facebook Messenger? V tom případě této osobě nemůžete psát ani si s ní volat. Existuje však způsob, jak toto blokování obejít.

Jak napsat zprávu člověku, který si vás zablokoval na Facebooku

Obejděte blokování v aplikaci Facebook Messenger

Pokud nutně potřebujete mluvit s někým, kdo si vás v aplikaci Messenger zablokoval, naštěstí existujte způsob. Zpráva odeslaná jako SMS bude pomocí jednoduchého triku navzdory zablokování doručena. Napíšete svoji zprávu na tuto webovou stránku a odešlete ji s vlastním časem doručení a jiným odesílatelem.

Protože textovou zprávu neodesíláte z vlastního čísla, zpráva bude doručena jako obvykle. Jako odesílatele můžete uvést např. „Anonym“ nebo „Tajné“. To, že jste blokováni v aplikaci Facebook Messenger nebo kdekoliv jinde, není důležité. Textová zpráva s anonymním odesílatelem bude doručena za každých okolností.

Poslat anonymní sms

Stejně jako v Messengeru obdržíte oznámení s časem doručení zprávy, i zde obdržíte upozornění s přesným časem doručení. Prostřednictvím této webové stránky můžete odesílat neomezený počet textových zpráv a můžete je odesílat v libovolný čas. Nejsou tu žádná omezení! Žádáme vás však, abyste byli vůči příjemci vždy přátelští.

Vaše identita zůstává v anonymitě

Pokud se nerozhodnete svoji identitu odhalit ve zprávě samotné, vaši textovou zprávu nemůže nikdo vystopovat. S vašimi údaji zacházíme důvěrně. Vaše informace nebudeme nikdy s nikým sdílet. Náš systém po krátké době automaticky maže všechny zprávy a s nimi související údaje. Vaše soukromí je tedy zaručeno.

Garance doručení zprávy

Každá zpráva, kterou odešlete, nese jednorázový poplatek ve výši 29,99 Kč. Pomocí několika kliknutí můžete zaplatit pomocí kreditní karty, služby PayPal nebo Bitcoin. Služba tedy není zdarma, ale doručení vaší zprávy je zaručeno. Po odeslání každé zprávy obdržíte potvrzení o doručení s přesným časem doručení.

Nyní už víte, jak to funguje. Vyzkoušejte to, nebo si přečtěte náš článek a zjistěte, jak zasílání anonymních zpráv funguje.

Odeslat textovou zprávu
Další informace o zasílání textových zpráv